Autofiletanta cu Acumulator

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Autofiletantă cu Acumulator


Eşti aproape de punctul în care cumperi o autofiletană cu acumulator însă nu ştii care ar fi cea mai potrivită pentru tine, iar acest lucru te frustrează oarecum? Citește în continuare și vei descoperi care este diferența majoră dintre autofiletantă cu impact și una fără impact și pentru ce să optezi filentată cu acumulator sau pe cablu.

De asemenea îți vom prezenta și cele mai bune autofiletante INGCO pe care le poți cumpăra de mai sus la cele mai bune prețuri din România.

 

Ce este o autofilentantă și la ce se folosește?


O autofiletantă are scopul de a găuri prin sfredelire, totul fiind făcut cu ajutorul unui element numit burghiu, în timp ce filetanta este acţionată electric printr-un motoraş.

Cele mai multe dintre acestea pot să îndeplinească mult mai multe funcţii doar prin schimbarea capului filetantei, vorbind aici de funcţii de freză, ciocan rotopercutor, bormașină şi aşa mai departe.

Tocmai de aceea, pentru a alege acea filetanta potrivită nevoilor tale, citește în continuare cum să faci diferența dintre ele. Ulterior parcurge oferta MegaBau.ro și alege filetanta potrvită ţie, beneficiând de cel mai bun raport calitate preț și livrarea imediată.

 


Autofiletantă cu Impact sau fără Impact?

 

Modul de funcționare


Filetanta fără impact, adică cea standard, are o mandrină, ceea ce permite o gamă largă de burghie, în timp ce filetanta cu impact suportă burghie hexagonale sau bitsi. Astfel, cu cea Standard puteți regla mai multe niveluri de cuplu pentru a putea înșuruba și șuruburi mai mici (cu sau fără ambreiaj), iar la cele cu impact avem 2-3 viteze în funcție de care se seteaza cuplul.
 

Manevrabilitate


O autofiletantă cu impact este de regulă mai ușoară decât una fără impact și datorită impactului nu va solicita brațul persoanei care o folosește îndelungat. Astfel aceasta este mult mai ușor de manevrat și manipulat întreaga zi, spre deosebire, o autofiletantă fara impact, care este de regulă mai grea.
 

Accesorii


Pe o filetantă standard se pot folosi o gamă mult mai largă de burghie și accesorii, chiar și cele specifice pentru autofilentatele cu impact, în timp ce pe o autofiletantă cu impact vom folosi doar accesoriile și burghiele specifice.
 

Autofiletată cu Acumulator sau pe Cablu?

 

Acumulator


Dedicate muncilor care necesita o mobilitate mai mare, dar și o manevrabilitate sporită. Potrivite dacă aveți de înșurubat sau găurit din când în când pe durata unei zilei de lucru.
 

Cablu


Este potrivită muncilor continue în șantierele care au acces la surse de electricitate și pentru care timpii de reîncărcare a bateriilor sunt timpi morți care încetinesc procesele de lucru.

Suport clienti 08:00 - 16:00

0744844411 contact.megabau@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!